Energiverket AS trenger flere dyktige kolleger

Energiverket AS er i vekst og søker med jevne mellomrom etter nye medarbeidere. I 2017 økte vi omsetningen med 55% og ansatte 15 nye kolleger. Nå vi rigger oss for ytterligere vekst. Her er de ledige stillingene vi har per i dag. Ingen ledig stilling som passer for deg? Du er velkommen til å sende en åpen søknad da vi fortløpende vurderer nye stillinger.

# RØRLEGGERE OG MONTØRER TIL FOLLO OG DRAMMEN

# MONTASJELEDER TIL AVDELINGEN I ØSTFOLD

LES OGSÅ: Derfor ble Kenneth rørlegger hos Energiverket

Kort om Energiverket AS

Energiverket har som målsetning å bli den ledende aktøren på fornybar energi i Norge. Vi leverer gode produkter både til private og næringslivet. Energiverket setter kunden i fokus og vet at gode installasjoner er et krav for å få fornøyde kunder. Både våre montører, prosjektledere og kundekonsulenter er sertifiserte for å gi kvalitet i alle ledd. Energiverket er en kjede med hovekontor i Råde – Østfold med avdelinger rundt i Norge.

Energiverket fikk nylig klimaprisen fra Enova. Vi ble kåret til Årets Enovatilskudds bedrift og er Norges største NIBE installatør/leverandør og ble kåret av Dagens Næringsliv til Gaselle-bedrift i 2014. Energiverket skal fortsette veksten i årene som kommer.