Energiverket AS trenger flere dyktige kolleger

Energiverket AS er i vekst og søker med jevne mellomrom etter nye medarbeidere. Nå søker vi etter 2 nye rørleggere til avdelingen vår i Østfold.

Rørleggere og montører til montering av varmepumper for vannbåren varme og sol

Endelig er drømmejobbben din tilgjengelig! Som rørlegger for Norges ledende bedrift innen varmepumper for vannbåren varme og sol! Hos oss vil du bli spesialist på dette fagfeltet, vi jobber kun med vannbåren varme og da hovedsakelig med varmepumper.

Er du en dyktig rørlegger eller montør som vil jobbe med fremtidens produkter, trenger du ikke å lete lenger. For oss spiller alder ingen rolle så lenge du er pålitelig, lærevillig og serviceinnstilt.

Energiverket utvider og søker totalt 4 gode rørleggere som ønsker å jobbe med fornybar energi. Montering av varmepumper for vannbåren gulvvarme og solvarme blir mye av din spennende hverdag hos oss. Du vil jobbe ut fra ett av våre avdelingskontor i Råde, Ski eller Drammen. Hos oss får du mulighet til å vokse i selskapet!

Søknadsfrist: 31 .januar

Les mer om og søk på stillingen på finn.no ved å klikke her 

Kort om Energiverket AS

Energiverket har som målsetning å bli den ledende aktøren på fornybar energi i Norge. Vi leverer gode produkter både til private og næringslivet. Energiverket setter kunden i fokus og vet at gode installasjoner er et krav for å få fornøyde kunder. Både våre montører, prosjektledere og kundekonsulenter er sertifiserte for å gi kvalitet i alle ledd. Energiverket er en kjede med hovekontor i Råde – Østfold med avdelinger rundt i Norge.

Energiverket fikk nylig klimaprisen fra Enova. Vi ble kåret til Årets Enovatilskudds bedrift og er Norges største NIBE installatør/leverandør og ble kåret av Dagens Næringsliv til Gaselle-bedrift i 2014. Energiverket skal fortsette veksten i årene som kommer.