Om Energiverket

Energiverket har som målsetning å bli den ledende aktøren på fornybar energi i Norge. Vi leverer gode produkter både til private og næringslivet. Energiverket setter kunden i fokus og vet at gode installasjoner er et krav for å få fornøyde kunder. Både våre montører og prosjektledere/ kundekonsulenter er sertifiserte for å gi kvalitet i alle ledd.

En spesialisert bransje med stort kompetansebehov
Energiverket er et aksjeselskap og har kompetanse og lang erfaring både innen energi, varme/kulde, ventilasjon, vannbåren varme og innen byggtekniske installasjoner. Vi har langsiktige investorer som også er engasjert i bedriften.

Flere vil ha varmepumpe
Interessen for varmepumper handler ikke lenger bare om de store besparelsene de medfører. Det dreier seg også om den langsiktige gevinsten for miljøet. Mange har fått øynene opp for de langsiktige fordelene energieffektive varmepumper kan gi dem, og vi i Energiverket har fulgt denne utviklingen med glede og med løsninger som kommer både forbruker og miljøet til gode.

Garanti
Energiverket er en autorisert leverandør av bl.a. TOSHIBA og NIBE varmepumper.

Energiverket er Toshiba og Nibes representant på Østlandet. Vi gir 5 års garanti på alle varmepumper til bolig, noe som gir deg som forbruker trygghet i valg av varmepumpe.

Se etter vårt autorisasjonsbevis
Energiverket AS legger stor vekt på at alle som selger, monterer og utfører service på Toshiba og NIBE varmepumper innehar god nok kunnskap om produktene. Energiverket’s ansatte har gjennomgått omfattende kurs og praktisk opplæring hos vår leverandør og er derfor en sertifisert bedrift. Dette gir kvalitet i alle ledd og sikrer deg som kunde en god energibesparende løsning i mange år fremover.

Hovedkontor avd. Østfold:

Energiverket AS
Mosseveien 60
1640 Råde
Telefon: 09 345
Mandag – Fredag 08.00 – 16.00

Avd. Vestfold:

Energiverket AS
Søndre Kullerød 2
3241 Sandefjord
Telefon: 09 345
Mandag – Fredag 08.00 – 16.00

Avd. Buskerud:

Energiverket AS
Ilebergveien 3
3011 Drammen
Telefon: 09 345
Mandag – Fredag 08.00 – 16.00

Avd. Follo:

Energiverket AS
Berghagan 7
1405 Langhus
Telefon: 09 345
Mandag – Fredag 08.00 – 16.00

E-post: post@energiverket.no

Salgsavd:
E-post: salg@energiverket.no

Service/support:
E-post: service@energiverket.no

Administrasjon:
E-post: rg@energiverket.no

termoradioatorer fra Energiverket