Rørleggere søkes

Kort om Energiverket AS

Energiverket har som målsetning å bli den ledende aktøren på fornybar energi i Norge. Vi leverer gode produkter både til private og næringslivet. Energiverket setter kunden i fokus og vet at gode installasjoner er et krav for å få fornøyde kunder. Både våre montører, prosjektledere og kundekonsulenter er sertifiserte for å gi kvalitet i alle ledd. Energiverket er en kjede med hovekontor i Råde – Østfold med avdelinger rundt i Norge.

Energiverket fikk nylig klimaprisen fra Enova. Vi ble kåret til Årets Enovatilskudds bedrift og er Norges største Nibe installatør/leverandør. Energiverket ble kåret av Dagens Næringsliv til Gaselle-bedrift i 2015 og fikk 4 plassen i Østfold under kåringen. Energiverket skal fortsette veksten i årene som kommer.

Rørleggere for montering av varmepumper for vannbåren varme og sol

Energiverket utvider og søker 2 gode rørleggere som ønsker å jobbe med fornybar energi. Montering av varmepumper for vannbåren gulvvarme og solvarme blir mye av din spennende hverdag hos oss. Du vil jobbe ut fra ett av våre avdelingskontor i Drammen, Råde (Østfold) eller Ski (Akershus). Hos oss får du mulighet til å vokse i selskapet. Gode muligheter for gode rørleggere.

  • Rørleggere til Drammenskontoret
  • Rørleggere til Råde-kontoret
  • Rørleggere til Ski-kontoret

Kort om deg:

Du er nøyaktig og har en god porsjon yrkesstolthet. Du ønsker å jobbe med varmeanlegg både til private og næring, og utvikle deg til å bli ledende på montasje av varmepumper og vannbåren varme. Du blir en nøkkelperson i Energiverket og du har store muligheter til å utvikle deg både faglig og på det personlige plan. Har du erfaring med vannbåren varme, varmepumper og/eller ønsker å jobbe med dette bør du søke på denne jobben. Vi sertifiserer våre ansatte og gir full opplæring til rett person.

 Vi tilbyr:

– Grundig produktopplæring og kompetanseheving gjennom vårt oppfølgingsprogram som lar deg vokse i Energiverket AS i årene som kommer.
– Gode lønnsbetingelser
– God pensjonsordning
– Bil følger jobben
– Firmaturer
– Hyggelige kollegaer med god kompetanse innen faget.

Kontaktinformasjon

Store muligheter hvis du er rett person for oss. Vi gir grundig produktopplæring og kompetanseheving gjennom vårt oppfølgingsprogram. Dette lar deg vokse i Energiverket i årene som kommer.
Kortfattet søknad med CV sendes daglig leder Richard Granskogli pr. e-post: rg@energiverket.no
Ved spørsmål ring tlf. 474 62 088.

Energiverket leverer radiatorer for oppvarming