Rørleggere søkes

Kort om Energiverket AS

Energiverket har som målsetning å bli den ledende aktøren på fornybar energi i Norge. Vi leverer gode produkter både til private og næringslivet. Energiverket setter kunden i fokus og vet at gode installasjoner er et krav for å få fornøyde kunder. Både våre montører, prosjektledere og kundekonsulenter er sertifiserte for å gi kvalitet i alle ledd. Energiverket er en kjede med hovekontor i Råde – Østfold med avdelinger rundt i Norge.

Energiverket fikk nylig klimaprisen fra Enova. Vi ble kåret til Årets Enovatilskudds bedrift og er Norges største Nibe installatør/leverandør. Energiverket ble kåret av Dagens Næringsliv til Gaselle-bedrift i 2015 og fikk 4 plassen i Østfold under kåringen. Energiverket skal fortsette veksten i årene som kommer.

Rørleggere for montering av varmepumper for vannbåren varme og sol

Energiverket utvider og søker 2 gode rørleggere/montører som ønsker å jobbe med fornybar energi. Montering av varmepumper for vannbåren gulvvarme og solvarme blir mye av din spennende hverdag hos oss. Du vil jobbe ut fra avdelingskontoret vårt i Råde (Østfold). Hos oss får du mulighet til å vokse i selskapet. Gode muligheter for gode rørleggere.

  • 2 Rørleggere/montører til Råde-kontoret
  • 1 Rørlegger/montør til Drammen-kontoret
  • 1 Rørlegger/montør til Follo-kontoret

Kort om deg:

Du er nøyaktig og har en god porsjon yrkesstolthet. Du ønsker å jobbe med varmeanlegg både til private og næring, og utvikle deg til å bli ledende på montasje av varmepumper og vannbåren varme. Du blir en nøkkelperson i Energiverket og du har store muligheter til å utvikle deg både faglig og på det personlige plan. Har du erfaring med vannbåren varme, varmepumper og/eller ønsker å jobbe med dette bør du søke på denne jobben. Vi sertifiserer våre ansatte og gir full opplæring til rett person.

 Vi tilbyr:

– Grundig produktopplæring og kompetanseheving gjennom vårt oppfølgingsprogram som lar deg vokse i Energiverket AS i årene som kommer.
– Gode lønnsbetingelser
– God pensjonsordning
– Bil følger jobben
– Firmaturer
– Hyggelige kollegaer med god kompetanse innen faget.

Søknadsfrist

Søknadsfristen er 15.januar

Kontaktinformasjon

Store muligheter hvis du er rett person for oss. Vi gir grundig produktopplæring og kompetanseheving gjennom vårt oppfølgingsprogram. Dette lar deg vokse i Energiverket i årene som kommer.
Kortfattet søknad med CV sendes daglig leder Richard Granskogli pr. e-post: rg@energiverket.no
Ved spørsmål ring tlf. 474 62 088.

Energiverket leverer radiatorer for oppvarming