Selgere søkes

Dyktige selgere søkes til Østfold og Vestfold-kontoret

Energiverket AS utvider kontoret i Østfold og Vestfold og søker nå to dyktige selgere som ønsker å jobbe med fornybar energi og varmepumper for vannbåren varme og sol. Vi søker deg som har god salgserfaring, høy grad av service og gode kommunikasjonsevner. Du har erfaring med, og ønsker å lykkes innen salg!

Stillingen gir mange muligheter for faglig og personlig utvikling i et ekspansivt og uformelt miljø. Det blir gitt grundig opplæring internt i bedriften.
Stillingen rapporterer til daglig leder. I ditt daglige arbeide vil du få støtte av gode kolleger i både egen region og fra de andre avdelingene.

Vi søker kandidater med bakgrunn/erfaring fra:

– Oppsøkende salg
– Teknisk innsikt/interesse (du vil få grundig opplæring i produktene vi selger)
– Relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdannelse

Arbeidsoppgaver:

– Utvikle eksisterende og identifisere nye kunder
– Besøke kunder på befaringer og tilbudsoverleveringer
– Kundeoppfølging/mersalgsaktiviteter
– Delta på salgsaktiviteter og messer
– Nøkkelperson for kundehenvendelser
– Du vil bruke pc/nettbrett som arbeidsverktøy

 Vi tilbyr:

– Grundig produktopplæring og kompetanseheving gjennom vårt oppfølgingsprogram som lar deg vokse i Energiverket AS i årene som kommer
– Gode lønnsbetingelser og pensjonsordning
– Bil som følger jobben
– Firmaturer
– Hyggelige kollegaer med god kompetanse innen faget
– Spennende jo i et solid firma i vekst

Søknadsfrist:

31.mars

Kontaktinformasjon:

Vestfold: Kortfattet søknad med CV sendes daglig leder Energiverket Vestfold, Thor Egil Fure Hansen pr. e-post: tefh@energiverket.no
Ved spørsmål ring tlf. 488 45 154.

Østfold: Kortfattet søknad med CV sendes daglig leder Energiverket Østfold, Glenn Pettersen pr. e-post: gp@energiverket.no
Ved spørsmål ring tlf. 459 63 773.

Kort om Energiverket AS

Energiverket er den ledende aktøren på fornybar energi i Norge. Vi leverer gode produkter både til private og næringslivet. Energiverket setter kunden i fokus og vet at gode installasjoner er et krav for å få fornøyde kunder. Både våre montører, prosjektledere og kundekonsulenter er sertifiserte for å gi kvalitet i alle ledd. Energiverket er en kjede med hovedkontor i Råde (Østfold) og avdelinger i Sandefjord, Drammen og Ski.

Energiverket fikk nylig klimaprisen fra Enova. Vi ble kåret til Årets Enovatilskudds bedrift og er Norges største NIBE-installatør/leverandør.