Fast lavpris på gulvvarmerør

Fast lavpris på inntil 100 kvm gulvvarmerør! Kun 5.990,- ink mva!

Skal du bygge nytt eller pusse opp er vannbåren varme den perfekte måten å holde huset ditt godt og varmt på.

Vannbåren gulvvarme er et energisparende oppvarmingssystem og dermed økonomisk i drift. Det gir også et sunt inneklima med mindre svevestøv og passer derfor for allergikere og astmatikere.

Varme som kommer fra gulvet gjør at man raskere får varmen i kroppen og vil bidra til at du kan ha opptil et par grader lavere romtemperatur.

Kvalitetsrør fra TECE
Kvaliteten til et gulvvarmeanlegg avhenger av i stor grad av hvilken kvalitet varmerørene har. Motstandsdyktighet mot dannelse av spenningssprekker, oksygentette og korrosjonsfrie.

Våre 5-lags gulvvarmerør utmerker seg med at den er lett å legge, har lang levetid, ingen korrosjon eller groing og høy kjemikalietoleranse.

Fyll inn under, så tar vi kontakt med deg.

Energiverket er ledende på varmepumper for vannbåren varme

Interessen for varmepumper handler ikke lenger bare om de store besparelsene de medfører. Det dreier seg også om den langsiktige gevinsten for miljøet. Mange har fått øynene opp for de langsiktige fordelene energieffektive varmepumper kan gi dem, og vi i Energiverket har fulgt denne utviklingen med glede og med løsninger som kommer både forbruker og miljøet til gode.

Energiverket er Norges største NIBE-forhandler og har kontor i Drammen, Råde, Ski og Sandefjord. I 2016 byttet vi ut flest oljefyrer med varmepumpe i kombinasjon med vannbåren varme i Norge og ble tildelt klimaprisen fra Enova. Mange velger bergvarmepumpe eller luft til vann-varmepumpe i kombinasjon med vannbåren varme og gulvvarmerør.

Energiverket har som målsetning å bli den ledende aktøren på fornybar energi i Norge. Vi leverer gode produkter både til private og næringslivet.
Vi setter kunden i fokus og vet at gode installasjoner er et krav for å få fornøyde kunder. Både våre montører og prosjektledere/ kundekonsulenter er sertifiserte for å gi kvalitet i alle ledd.

Du kan lese mer om Energiverket her.

Kort om NIBE

NIBE er blant Europas ledende produsenter av varmepumper, og har et bredt utvalg av avtrekksvarmepumper, bergvarmepumper og luft/vann-varmepumper. I tillegg har NIBE varmtvannsberedere, elektrokjeler, akkumulatortanker, solfangere, solcellepaneler, vedkjeler, pelletskjeler og pelletsbrennere. En varmepumpe som gir mer effektiv energibruk vil alltid lønne seg, både for miljøet og din økonomi.

NIBE produserer varmepumpene i Sverige, og har i dag ca 50% markedsandel. NIBE har produsert varmepumper i 30 år og er kvalitets- og miljøsertifisert i henhold til ISO 9001 og ISO 14001. NIBE produserer over 40 000 varmepumper i året og er markedsledende i Europa. Også i Norge ligger NIBEs markedsandel oppunder 50%.

Hvilken varmepumpe bør du velge?

Varmepumper er avanserte produkter og inneholder komplisert teknologi. I tillegg er ulike varmepumpe-modeller tilpasset ulike behov. Noen pumper produserer nok varme til å varme opp en enebolig midtvinters, andre er best egnet for en liten leilighet. Noen er ment for veggmontering, mens andre er laget for å plasseres nede ved gulvet.

Ta kontakt med oss for en gratis befaring så finner vi sammen ut hvilket behov du har og hvilken varmepumpe som egner seg best.