Luft-luft varmepumper

Norske vintre byr ofte på svært vekslende temperaturer, og særlig i overgangen mellom årstidene kan det være vanskelig å holde en jevn innetemperatur. Da er varmepumper en god løsning.

Løsningen er en luft-luft varmepumpe, som automatisk tilpasser varmeeffekten – ikke bare på de kaldeste dagene, men også når behovet er mindre. Ny teknologi sikrer full komfort med minimalt energiforbruk og har en dokumentert positiv effekt på inneklimaet, sommer som vinter.

Varmepumpe som luftrenser

Dårlig inneklima kan påvirke helsen. Vanlig inneluft inneholder store mengder partikler, for eksempel pollen, støv og bakterier. Det er nettopp mengden av partikler som avgjør hvor sunt inneklimaet er, og tradisjonell lufting gjennom åpne vinduer og dører kan gjøre dette verre.

Våre varmepumper har effektive filtersystemer som fanger opp inntil 54 % av partiklene i luften. Dette gjør stor forskjell for blant annet pollenallergikere og vil kunne bidra til et langt bedre inneklima.

Gjennomsnittet sparer mellom 7 og 10.000 kr. årlig
Betydelig reduserte oppvarmingskostnader er ofte hovedargumentet for å installere en varmepumpe. En normalfamilie sparer mellom 7 – 10.000 pr. år, men det er ikke likegyldig hvilken leverandør og modell man velger. En varmepumpe skal holde i mange år, og det vil normalt lønne seg å investere i høy kvalitet både på produkt og montasje. Toshiba er en av verdens ledende produsenter av varmepumper, og kommer alltid godt ut i både norske og internasjonale tester. Energiverket er en sertifisert leverandør som gir deg den kvaliteten du forventer.

Toshiba varmepumper er stillegående
Toshibas modeller er blant de mest stillegående på markedet. Alle modellene er utstyrt med en funksjon som reduserer viftehastigheten, og den nye toppmodellen bygger på ny teknologi som gjør den spesielt stillegående.

Varmepumper belaster miljøet minimalt
Av verdens totale klimautslipp stammer hele 30 % fra oppvarming av bygninger. Det å installere en effektiv varmepumpe er sannsynligvis det enkelttiltaket man kan gjøre som har størst betydning for miljøet, og er et betydelig bedre miljøvennlig alternativ til strøm, olje eller gass som hovedkilde til oppvarming.

Et kjøp starter alltid med befaring
Det er viktig at valg av varmepumpe er tilpasset den enkeltes behov, eksisterende varmesystem, klimasone og størrelse på bolig for å sikre optimal effekt. Fyll ut skjemaet øverst til høyre på siden, så tar vi kontakt for å avtale om befaring.