Energiverket AS forholder seg til GDPR som gjelder fra og med 25.mai 2018. I denne personvernerklæringen forklarer vi deg hvilken informasjon vi lagrer, hvorfor vi lagrer det og hvordan vi bruker det.

Denne personvernerklæringen gjelder for Energiverket sine nettsteder. Energiverket AS (org. no. 995 671 727) er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsiden energiverket.no. Ta kontakt med vårt kundesenter for ytterligere informasjon om vilkår som gjelder for øvrige produkter og tjenester.

Personopplysninger som behandles

Energiverket AS samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort.

Eksempler på informasjon som innhentes:
– Firmanavn
– Firmaadresse/fakturaadresse
– Kontaktperson
– Telefonnummer og e-postadresse
– Informasjon om din bruk av nettsiden, i form av blant annet hvilke undersider som besøkes, nettleserinstillinger og IP-adresse

Hvordan informasjon innhentes?

Energiverket AS samler inn opplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten.

Eksempel på skjema:
– Kontaktskjema
– Når man ønsker å prøve et produkt eller tjeneste
– Ved kjøp av produkter eller tjenester på våre nettsider
– Ved påmelding til webinar, kurs og konferanser
– Når man laster ned dokumenter som e-bøker eller guider fra våre nettsider
– Ved påmelding til å motta vårt nyhetsbrev eller blogg på e-post

Formålet med informasjonen som innhentes

– For å kunne gi tilgang til våre produkter og tjenester
– For å kunne sende relevant informasjon
– For å kunne ta kontakt og tilby våre produkter og tjenester
– For å lagre vesentlige opplysninger i forbindelse med service, reklamasjoner og garantier for produktet ditt

Vi oppretter profiler på bakgrunnen av informasjonen som innhentes, for å kunne tilby deg de mest relevante produktene og yte god kundeservice. Profilene baseres kun på informasjon som du frivillig gir oss, vi henter ikke inn informasjon for dette formålet fra tredjeparter.

Hvordan lagres informasjonen?

Informasjon innhentet gjennom skjema på energiverket.no lagres i vårt CRM-system og vårt marketing automation system som brukes til automatisert markedskommunikasjon.

Hvordan slettes opplysningene?

Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte vårt kundesenter.

Utlevering av informasjon til tredjepart?

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men Energiverket AS kan bruke underleverandører til å levere hele eller deler av nettsiden. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av Energiverket AS. Uavhengig av hvilken underleverandør vi bruker, finnes det alltid en skriftlig avtale som forbyr misbruk av vår kundedata.

Rettigheter

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake. Nederst på utsendelsene våre vil du alltid ha mulighet til å melde deg av slik at du ikke lenger får markedsrelatert informasjon fra oss. Kritisk informasjon vedrørende kundeforhold, produktopplysninger, tekniske problemer osv er ikke mulig å melde seg av.

Dersom du mener at Energiverket AS ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

Kontaktinformasjon

Telefon 09 345
post@energiverket.no
Energiverket AS, Mosseveien 60 – 1640 Råde