Varmepumpeservice – privatkunde

Energiverket tilbyr service og vedlikehold på alle typer varmepumper

Energiverket tilbyr serviceavtaler og ”engangsservice” til både firmaer og private kunder. Opplever du at varmepumpen din avgir for lite varme eller unormal støy fra inne- eller utedel, kan det være på sin plass med en service. Vi tar service på de mest kjente merkene,.

Ved inngåelse av en serviceavtale med Energiverket, vil du bli fulgt opp av oss med faste intervaller. En serviceavtale gjør at du hele tiden vil ha en trygg og sikker drift, samt at du får maksimalt ut av varmepumpen hele året. Det er mange eiere av varmepumper, som ikke får utnyttet varmepumpens effekt optimalt på grunn av mangelfull oppfølging og vedlikehold, samt andre feil, som må ha en servicetekniker for å kunne avdekke.

Full trygghet med serviceavtale

Ved tegning av serviceavtale sikrer du at varmepumpen din får den beste oppfølgingen. Prisen inkluderer transport og utført arbeid, og gjelder for alle typer varmepumper av de kjente merkene. Det vil si bergvarmepumpe, luft/vann-varmepumpe, avtrekksvarmepumpe, ventilasjonsvarmepumpe og luft/luft-varmepumpe.

PS: Vi tilbyr dessverre kun service på luft/luft-varmepumper i Østfold og Follo, men service på bergvarmepumper, luft/vann-varmepumper og avtrekksvarmepumper gjøres fra alle våre avdelinger.

Bestill serviceavtale i kontaktfeltet på denne siden.

Få mest mulig ut av varmepumpen din med veiledning og gode tips

Videre vil en varmepumpeservice kunne avdekke feil og mangler som dekkes av garantien på varmepumpen. Vi gir deg også veiledning på vedlikehold du kan utføre selv, – samt opplæring på bruk av fjernkontroll, og anbefalte innstillinger som er tilpasset ditt hjem.

Vi leverer også filter til alle typer varmepumper og ventilasjonsaggregater, kontakt oss for et godt tilbud på dette.

Hvor ofte skal vedlikehold utføres?

NOVAP (Norsk varmepumpeforening) anbefaler service hvert 2. år. Montøren sjekker da om anlegget fortsatt gir deg optimal besparelse og om det er slitasje på noen av komponentene. Hver andre måned bør filter i innedelen renses, dette er noe du som forbruker kan gjøre selv.

Hvem utfører service på varmepumpene?

Service på varmepumpesystemer bør kun foretas av montør. Ved inngrep i anlegget skal både firmaet og personen som utførerer service på anlegget være F-gass sertifisert. Dette er en lovpålagt ordning og gjelder varmepumper i alle størrelser.

Bestill service